A MAGICAL WHIMSY

A MAGICAL WHIMSY IS DEDICATED TO PROMOTING DOLL MAKING SITES, MIXED MEDIA SITES, AND CHILDREN'S BOOK AUTHOR'S SITES. PLEASE VIEW MY SIDE BARS FOR VARIOUS LINKS TO CREATIVE ARTIST'S SITES.

Friday, April 18, 2014

ANNOUNCING THE WINNER OF MY GIVEAWAY FOR 'OUR WORLD OUR ART' EVENT! ! !

AND THE WINNER WHOM I CHOSE OUT OF MY BROWN STRAW HAT HELD WAY UP HIGH WITH ALL OF THE PARTICIPANTS NAMES, IS.....OH! I CAN'T STAND THE EXCITEMENT! ! !

VANESSA VALENCIA OF 'A FANCIFUL TWIST'! ! !

CONGRATULATIONS! DEAR VANESSA...I WILL BE SENDING YOU AN EMAIL SHORTLY.

HERE IS THE GIVEAWAY GIFT IF SOME OF YOU MISSED SEEING IT HERE ON MY BLOG FOR THE 'OUR WORLD OUR ART' EVENT

'METAMORPHOSIS' IS THE TITLE OF THIS MIXED MEDIA 8" X 10" CANVAS CREATED BY ME, WITH LOTS OF EMBELLISHMENTS USING BUTTONS, LACE, STAMPED IMAGES, A STEAMPUNK LADY PRINTED FROM THE GRAPHICS FAIRY BLOG, DISTRESSED BITS OF JEWELRY, JUST A VERY FUN PIECE! WITH A STAMPED VERSE FROM TIM HOLTZ WHICH SAYS: 'EXPERIENCE IS NOT WHAT HAPPENS TO YOU IT'S WHAT YOU DO WITH WHAT HAPPENS TO YOU.'
PLEASE COME BACK TO MY BLOG SOON, AS I WILL BE CELEBRATING MY THIRD YEAR IN BLOGGING AND WILL HOST ANOTHER GIVEAWAY AT THAT TIME!

MANY THANKS TO LISA AT HER 'A WHIMSICAL BOHEMIAN' BLOG FOR HOSTING THE 'OUR WORLD OUR ART' EVENT AND TO ALL WHO PARTICIPATED.  I ENJOYED VISITING ALL OF THE BLOGGERS WHO JOINED IN WITH THE KINDRED SPIRIT CONNECTION WORLD WIDE.

I AM SO SORRY, BUT I HAD TO COMPLETELY DELETE THE ENTIRE POST FOR THE 'OUR WORLD OUR ART' EVENT AS I HAD A SPAMMER ENTER INTO MY DOMAIN VIA THAT EVENT.  THANKFULLY, THE EVENT IS OVER.  THEY EVEN 'CORRUPTED' SOME OF MY SIDE BAR LINKS TO OTHER SITES AND I HAD TO DELETE SOME OF THOSE SIDE BAR BLOG LINKS INCLUDING THE DIRECT ONE TO 'A WHIMSICAL BOHEMIAN'.  THIS IS THE ONLY WAY I KNOW OF, TO 'CLEAN OUT' MY BLOG FROM THE SPAMMER.  THESE THINGS HAPPEN. 

POSTED by Teresa

5 comments:

http://afancifultwist.typepad.com said...

DO you know how excited I am??? I hardly ever win anything, and I LOVE winning something that I will cherish ever so greatly. Thank you dear Miss Teresa, how fun is that?! xoxo

Palomasea said...

Congratulations to beautiful Vanessa! YIPPEE! Your gorgeous pillow is very precious to me, dear Teresa, it greets me every morning...so special.
I have been away from blogging due to MIL staying with us, and I have missed everyone so much...
I will be catching up on your posts, dear friend!

I hope you will have a most joyful and lovely Easter!
Many blessings and much love,
- Irina

Anonymous said...

pretty nice blog, following :)

Editor and Publisher Shelly Burke said...

What a neat canvas! I love to scrapbook and it reminds me of scrapbooking. You are very talented!

Shelly Burke, Nebraska Family Times

Jennifer Michelle said...

YAY! Congratulations to Vanessa! It is suchhh a beautiful piece too!